Producenci

Katalog dla Szkół

O Nas

Witamy w sklepie internetowym SPD.pl

Od ponad 15 lat zajmujemy się produkcją, dystrybucją oraz sprzedażą sprzętu sportowego. W czasie naszej działalności prężnie rozwinęliśmy się i zdobyliśmy prestiżową pozycję na rynku. Udało nam się poznać potrzeby naszych Klientów i wyjść naprzeciw Ich oczekiwaniom. Nasze doświadczenie w połączeniu z bliską współpracą z wieloma producentami pomogło nam w stworzeniu oferty ze sprzętem bezpiecznym o najwyższych walorach użytkowych i estetycznych, znanych i renomowanych marek.

W trosce o wygodę i czas naszych Klientów poszerzyliśmy swoja działalność o sprzedaż przez internet. Nasz sklep został stworzony dla Klientów poszukujących solidnego i pewnego partnera handlowego. Każdego Klienta traktujemy w sposób indywidualny i dokładamy wszelkich starań aby był w pełni usatysfakcjonowany ze współpracy z nami.

Nasz asortyment z dnia na dzień się poszerza, więc zachęcamy do zaglądania do naszego sklepu jak najczęściej, na pewno każdy znajdzie coś dla Siebie.

,

Dla nas najważniejsze jest zadowolenie

naszych Klientów!

Serdecznie zapraszamy!

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

Raty

Facebook - Dołącz do Nas!

jeśli mnie nie widzisz, zaloguj się na facebooku :)

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep internetowy Shoper.pl